Uživo na Camu

Privatnost i uslovi korištenja

Ovdje je više od 4.800 djevojaka.

Dodajte na našu ekskluzivnu VIP listu i primite ekskluzivni sadržaj.

Svi vaši prikupljeni lični podaci koristit će se za pomoć u posjeti našoj web stranici ako je ona najproduktivnija i najprijatnija moguća. Osiguravanje povjerljivosti ličnih podataka korisnika naše web stranice važno je za web stranicu Living on Cam . Svi lični podaci. koji se odnose na članove, skripte, kupce ili posjetitelje koji koriste web lokaciju Circlekbl bit će u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka od 26. oktobra 1998. (Zakon 67/98). Osobni podaci mogu se prikupiti, uključujući vaše ime , e-mail, telefonski broj i / ili mobilni telefon, adresa, zaključavanje rođenja i / ili druga upotreba web lokacije Live Cam podrazumijeva prihvatanje ove Obavijesti o privatnosti. Tim Live Cam zadržava pravo promjene ovog sporazuma bez prethodne najave. Stoga vam preporučujemo da redovito pregledavate našu politiku privatnosti kako biste bili u toku.

Los ads

Kao i na drugim web lokacijama, i mi prikupljamo i koristimo informacije sadržane u oglasima. Informacije sadržane u oglasima uključuju vašu adresu Internet protokola (IP), vašeg dobavljača Internet usluga (ISP) kao što je Frog, Clix ili drugi), pregledač koji koristite za posjetu našoj web lokaciji (kao što je Internet Explorer Firefox) , vrijeme vaše posjete i stranice koje posjećujete na našoj web stranici.

Kolačići i web oznake

Kolačiće koristimo za pohranu podataka, kao vaše lične postavke prilikom posjeta našoj web stranici. To može uključivati ​​jednostavno otvaranje ventila ili vezu do različitih usluga koje nudimo, poput foruma.

Pored toga, na našoj web stranici koristimo oglašavanje treće strane za pokrivanje troškova održavanja. Neki od ovih oglašivača mogu koristiti tehnologije kao što su kolačići i / ili web beacons prilikom oglašavanja na drugoj web lokaciji, što će omogućiti oglašivačima (kao što je Google putem Google AdSense-a) da prime i njihove lične podatke, kao što su njihova IP adresa, ISP, vaš pretraživač itd. Ova se funkcija obično koristi za geografsku orijentaciju (koja se iz Brazila mijenja samo za lektore koji dolaze iz Brazila, na primjer) ili za prikazivanje oglašavanja usmjerenog na tip korisnika (kao što je prikazivanje oglašavanja u restoranu korisniku koji posjećuje web stranice na primjer redovno kuha). )

Imate moć deaktiviranja kolačića, u opcijama pregledača ili unošenju promjena u antivirusne programske alate kao što je Norton Internet Security. Međutim, oni mogu promijeniti način interakcije s našim ili drugim web mjestima. To vam možda neće omogućiti pokretanje sesija na programima, web lokacijama ili forumima na mreži i drugim mrežama.

Veze do web lokacija trećih strana

Living on Cam ima veze do drugih web stranica, za koje vjerujemo da mogu sadržavati korisne informacije / alate za naše posjetitelje. Naša politika privatnosti ne odnosi se na web stranice trećih strana, pa ako posjetite drugu stranicu, trebali biste pročitati njihovu politiku privatnosti.

Nismo odgovorni za politiku privatnosti ili sadržaj ovih web stranica.

enbs