Uživo na Camu

Privatnost i uslovi korištenja

Pridružite se preko 4.800 devojaka

Pridružite se našoj VIP listi i primite ekskluzivni sadržaj

Svi vaši prikupljeni lični podaci koristit će se kako bi vaša posjeta našoj web stranici bila što produktivnija i ugodnija.

Jamstvo povjerljivosti ličnih podataka korisnika naše web stranice važno je za web mjesto Circlekbl .

Svi lični podaci koji se odnose na članove, pretplatnike, kupce ili posetioce koji koriste veb lokaciju Circlekbl tretirat će se u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka od 26. oktobra 1998. (Zakon br. 67/98).

Prikupljeni lični podaci mogu uključivati ​​vaše ime, e-mail, broj telefona i / ili mobilnog telefona, adresu, datum rođenja i / ili druge.

Korištenje web stranice Circlekbl podrazumijeva prihvaćanje ovog Ugovora o privatnosti. Tim Circlekbl zadržava pravo promjene ovog sporazuma bez prethodne najave. Stoga vam preporučujemo da redovito provjeravate našu politiku privatnosti kako biste uvijek bili u toku.

Oglasi

Kao i druge web stranice, mi prikupljamo i koristimo informacije sadržane u oglasima. Podaci sadržani u oglasima uključuju vašu IP (Internet Protocol) adresu, vašeg ISP-a (dobavljača internetskih usluga, kao što je Sapo, Clix ili drugi), pregledač koji ste koristili prilikom posjeta našoj web lokaciji (kao što je Internet Explorer ili Firefox), vrijeme vaše posjete i koje ste stranice posjetili u okviru naše web stranice.

Kolačići i web beacons

Kolačiće koristimo za pohranu podataka, poput vaših ličnih preferencija kada posjetite našu web stranicu. To može uključivati ​​jednostavan skočni prozor ili vezu do različitih usluga koje pružamo, poput foruma.

Pored toga, koristimo i oglašavanje treće strane na našoj web stranici kao podršku troškovima održavanja. Neki od ovih oglašivača mogu prilikom oglašavanja na našoj web lokaciji koristiti tehnologije kao što su kolačići i / ili web farovi, što će uzrokovati da ovi oglašivači (poput Google-a putem Google AdSense-a) dobiju i vaše lične podatke, poput IP adrese, vaš ISP, vaš pretraživač itd. Ova se funkcija obično koristi za geografsko ciljanje (prikazivanje sadržaja iz Brazila samo čitateljima koji dolaze iz Brazila, na primjer) ili prikazivanje ciljanog oglašavanja tipu korisnika (kao što je prikazivanje oglašavanja u restoranu korisniku koji redovno posjećuje mjesta za kuhanje, npr. ).

Imate moć da isključite svoje kolačiće, u opcijama pregledača ili unošenjem promjena u antivirusne programske alate, poput Norton Internet Security. Međutim, ovo može promijeniti način na koji komunicirate s našim ili drugim web mjestima. To može utjecati na ili ne dopustiti da se prijavite na programe, web stranice ili forume naše i drugih mreža.

Veze do web lokacija trećih strana

Circlekbl ima veze do drugih stranica, koje, prema našem mišljenju, mogu sadržavati korisne informacije / alate za naše posjetitelje. Naša se politika privatnosti ne primjenjuje na web stranice trećih strana, pa ako posjetite neku drugu stranicu s naše stranice, pročitajte njenu politiku privatnosti.

Nismo odgovorni za politiku privatnosti ili sadržaj prisutan na istim web lokacijama.

enbs